Den brede anvendelsen av plastlagputer

Plastpallelag er laget av bølgepapp av polypropylen med fire sider og hjørner forseglet eller sveiset. De er designet for sikker pakking og kostnadsbesparende transport av materialer via forsyningskjeder. Sammenlignet med andre materialer som papp, metall eller stiv plast, polypropylen PP Korrugerte plastlagputer/avdeler/skilleark for tomme glassflasker gir følgende unike fordeler.Det er en helt hygienisk løsning mellom bokser, glass og PET-flasker.Plastlagsputene er mye brukt i drikkevareindustrien som en skillevegg som holdes over hverandre, for å muliggjøre perfekt stabling av glassflasker, matbeholdere og drikkevarer, noe som i stor grad forbedrer emballasjeeffektiviteten og sparer arbeidskostnader.Dessuten brukes de til å holde gjenstander som bokser, glass og PET-flasker sikre under transport.De er ideelle for flytting av glassflasker og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og tykkelser.

PP-plast som råmateriale er en støvfri løsning for produksjonsområder.Lagene er vanntette, oljebestandige og upåvirket av kjemikalier, Lagene er vanntette som forhindrer at fuktigheten overføres til varene.Og de kan brukes i temperaturer fra -30 grader til +80 grader.Det stive materialet sikrer en problemfri maskinhåndtering.Lagene er skreddersydd i alle dimensjoner, etter din forespørsel.I tillegg er den vaskbar og kan gjenbrukes opptil 50 ganger.Det er ingen tvil om at de er raskere, billigere, tryggere og bedre...

Det er forsket på at for mange ledende selskaper har pp gjenbrukbare emballasjelag effektivt beskyttet produktet og redusert kostnadene gjennom hele forsyningskjeden, noe som er viktig for dagens mat- og drikkevareselskaper.

Vi tilbyr plastlagsputer som refererer til kantforseglede hjørner, tilpasset trykk og farger, FDA-godkjent materiale, temperatur- og kjemisk motstand, glatte overflater, antistatiske egenskaper.


Innleggstid: Jan-12-2022